Heeft u vragen bekijk ze hier,
anders horen we graag van u?

FAQ
heeft u een vraag bekijk het hier, staat deze er niet tussen neem contact met ons op en kunnen we het u persoonlijk vertellen!

Ik wil mijn chalet als geheel en in delen verhuren kan dat?

Wilt u een chalet zowel in zijn geheel alsook in delen voor verhuur aanbieden? Deze combinatie is vaak lastig handmatig te beheren. Met Journey kan dit heel makkelijk. Je kan het huis al geheel aanbieden maar ook indien gewenst als losse kamers of verdiepingen. Boekt iemand het volledige chalet, dan worden automatisch de kamers of verdieping voor verhuur geblokkeerd. Wordt een enkele kamers of verdieping geboekt, dan wordt het huis geblokkeerd, maar de andere kamer(s) blijven beschikbaar. Zo blijven we flexibel en kunnen we het verhuur van uw chalet volledig op maat inrichten.

Wordt mijn beschikbaarheid automatisch bijgewerkt in het sysyteem?

Journey Rental Support, website op maat met CMS en Reserveringssysteem

Onze reserveringsmodule is flexibel en gebruiksvriendelijk. Zowel voor u als chalet eigenaar als uw gasten. Met een druk op de knop is te zien of uw chalet nog beschikbaar is en in welke periode. Boeken kan vanuit binnen- en buitenland. 

Doormiddel van een bezettingskalender worden de reserveringen getoond en beschikbaarheid van je vakantiehuis of chalet. Zo is het voor je gasten altijd duidelijk wanneer uw vakantiehuis of chalet beschikbaar is.

Is het Journey reserveringssysteem alleen in het Nederlands?

Journey Rental Support, website op maat met CMS en Reserveringssysteem

Nee, ons reserveringssysteem en interface is zowel in het Nederlands, Duits en Engels beschikbaar dit stelt u instaat om snel en eenvoudig te communiceren met uw internationale gasten. We kunnen uw website ook in andere talen aanbieden zonder probleem. In de toekomst komen er meerdere talen in het reserveringssysteem beschikbaar. Heeft u behoefte aan een andere taal laat het ons weten!?

Journey reserveringssysteem snel, eenvoudig in gebruik en onderhoud, 100% commissievrij

Journey Rental Support, website op maat met CMS en Reserveringssysteem
Oostenrijk voor een ultieme ervaring in de natuur!
Ik wil graag meer info en persoonlijk contact voor meer toelichting!
Contact

Journey Travel Support
Regenboog 23
1231 TE Loosdrecht, Nederland

+31 621246941
info@journeyrentalsupport.nl

Journey RESERVERINGSSYSTEEM - makkelijk in gebruik - tijdbesparend - Controle over uw EIGEN boekingen en 100% commissievrij