Online Reserveringssysteem voor vakantiehuis, chalet, Pension, B&B, Vakantiepark
Journey Rental Support verhuur
Online reserveringssysteem verhuur

Onze online boekingsservice past perfect bij uw vakantiehuis, chalet website en zorgt voor een makkelijke manier om te reserveren.

Met een flexibele en intuïtieve boekingsmodule kunnen verhuurders en gasten moeiteloos uw vakantiehuis ontdekken en boeken.

Het systeem wordt op maat gemaakt in uw eigen stijl en werkt op elk apparaat. Met Journey Rental Support verloopt het boekingsproces harmonieus en effici├źnt, waardoor verhuurders en gasten naadloos kunnen communiceren.

U wenst een reserveringssysteem dat eenvoudig en vlekkeloos werkt voor uw vakantiehuis? Wij zorgen ervoor. 

Bij ons kunt u rekenen op een reserveringsmodule die perfect aansluit op uw wensen en huisstijl. Of u nu werkt op een pc, tablet of mobiele telefoon, ons systeem past zich moeiteloos aan elk formaat aan. Bovendien voegen we regelmatig handige extra's toe aan ons pakket. Wilt u graag een eenvoudig en foutloos werkend reserveringssysteem? Geen probleem, wij regelen het voor u.

Hier zijn de voordelen nog eens op een rij:

  • persoonlijk contact met u als eigenaar van een chalet of vakantiehuis
  • geen tussenkomst van grote boekingsites
  • een vaste fee in plaats van kosten per boeking
  • tijdsbesparing
  • directe boekingen en contact met gasten
  • een duidelijk overzicht van beschikbare data, kamers en huizen
  • naadloze integratie van uw website en reserveringssysteem
  • gebruiksgemak en eenvoudig onderhoud
  • goede online vindbaarheid via SEO in Google
  • automatische bevestigingen naar uw gasten.

U kunt ook alleen het reserveringssysteem bij ons afnemen als u tevreden bent met uw huidige website.

Online reserveringssysteem

Bent u het zat om een percentage per boeking aan derden te betalen? Wilt u liever zelf de touwtjes in handen hebben en kostbare tijd besparen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Hier kunt u volledige controle hebben over uw boekingen zonder extra kosten en met maximale efficiëntie.

Journey Rental Support wolk

Reserveringssysteem voor websites

Optimaliseer uw bedrijf met ons geavanceerde reserveringssysteem, naadloos gekoppeld aan uw bestaande website of aan een gloednieuwe website die wij speciaal voor u kunnen ontwikkelen. Met onze oplossing kunt u moeiteloos en efficiënt reserveringen beheren, uw klantenbestand uitbreiden en uw omzet verhogen. Profiteer van de moderne technologieën en maak uw bedrijf klaar voor succes in de digitale wereld. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw onderneming!

Beheer zelf uw e-mails

Emails worden automatisch verstuurd bij een aanvraag, maar u behoudt de controle. U heeft de mogelijkheid om de teksten zelf te beheren.

iCal import en export

Met ons handige reserveringssysteem heb je de mogelijkheid om per locatie een iCal feed te delen. Deze feed kan moeiteloos worden gekoppeld aan verschillende kanalen en touroperators. Bovendien kun je iCal feeds verbinden met locaties binnen ons reserveringssysteem. Dit zorgt ervoor dat de bezettingsgraad consistent blijft tussen je reserveringssysteem en de diverse kanalen. 

Updates zijn gratis

Ontdek nu onze geavanceerde software zonder extra kosten en blijf altijd up-to-date met de nieuwste updates. Wij blijven continu innoveren en verbeteren ons systeem met nieuwe technologieën en handige functies. Maak gebruik van de toekomstige mogelijkheden die onze software te bieden heeft en blijf steeds een stap voor dankzij onze innovatieve oplossingen. Kies voor vooruitgang, kies voor onze software die voortdurend evolueert en u de meest geavanceerde functionaliteiten biedt. 

Unieke verhuur websites op maat

Een op maat gemaakte website die volledig in lijn is met uw huisstijl en design, inclusief een vlekkeloze integratie van ons geavanceerde reserveringssysteem. Wij zijn gereed om deze intuïtieve website voor u te creëren, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten met volle toewijding.

Hulp bij verhuuraccommodatie

Wij ondersteunen bij uw website, het beheer van uw CMS en het creëren van een fris ontwerp. Met onze kennis en ervaring kunnen wij uw website vormgeven en tot leven brengen. Bovendien zorgen we ervoor dat uw online zichtbaarheid wordt vergroot, zodat u een breder publiek kunt bereiken en meer potentiële klanten kunt aantrekken.

Marketing en design

Wij zijn de creatieve kracht achter uw merk, met unieke logo's, verleidelijke posters, opvallende flyers en indrukwekkende reclameborden. Wij staan altijd voor u klaar om uw grafische uitingen tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Ontdek meer!
Over ons reserveringssysteem of website laten maken vul je email in en wij nemen spoedig contact op.
Contact

Journey Rental Support
Reserveringssysteem - verhuurwebsite.
Nederland
Van Gelderlaan 60
1231 SN Hilversum, Nederland

+31 6 21246941
info@journeyrentalsupport.nl

© 2024