Journey Rental Support 19 Reserveringssysteem voor vakantiehuis, chalet, Pension, B&B en meer.

Samen uw strategie bepalen en accommodatie laten groeien.

Onze expertise: reserveringssysteem voor vakantie  accommodaties

Hét online reserveringssysteem voor de verhuur van uw vakantiehuis, chalet, appartement, B&B en kleinschalige vakantiepark.

Heeft u het liefst controle over uw boekingen. Deels geautomatiseerd met emails die worden verzonden na de aanvraag van een reservering.

Geen percentage per boeking afstaan aan derden. Tijd overhoud om te besteden aan uw gasten of aan uzelf. In dat geval is het een goed idee om u aan te sluiten bij Journey Rental Support. Wij hebben een prettige, unieke formule ontwikkelt.

Voor u als verhuurder, maar ook voor de gene die bij u huurt.

Online reserveringssysteem

Bent u het zat om een percentage per boeking aan derden te betalen? Wilt u liever zelf de touwtjes in handen hebben en kostbare tijd besparen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Hier kunt u volledige controle hebben over uw boekingen zonder extra kosten en met maximale efficiëntie.

Journey Rental Support wolk

Reserveringssysteem voor websites

Optimaliseer uw bedrijf met ons geavanceerde reserveringssysteem, naadloos gekoppeld aan uw bestaande website of aan een gloednieuwe website die wij speciaal voor u kunnen ontwikkelen. Met onze oplossing kunt u moeiteloos en efficiënt reserveringen beheren, uw klantenbestand uitbreiden en uw omzet verhogen. Profiteer van de moderne technologieën en maak uw bedrijf klaar voor succes in de digitale wereld. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw onderneming!

Beheer zelf uw e-mails

Emails worden automatisch verstuurd bij een aanvraag, maar u behoudt de controle. U heeft de mogelijkheid om de teksten zelf te beheren.

iCal import en export

Met ons handige reserveringssysteem heb je de mogelijkheid om per locatie een iCal feed te delen. Deze feed kan moeiteloos worden gekoppeld aan verschillende kanalen en touroperators. Bovendien kun je iCal feeds verbinden met locaties binnen ons reserveringssysteem. Dit zorgt ervoor dat de bezettingsgraad consistent blijft tussen je reserveringssysteem en de diverse kanalen. 

Updates zijn gratis

Ontdek nu onze geavanceerde software zonder extra kosten en blijf altijd up-to-date met de nieuwste updates. Wij blijven continu innoveren en verbeteren ons systeem met nieuwe technologieën en handige functies. Maak gebruik van de toekomstige mogelijkheden die onze software te bieden heeft en blijf steeds een stap voor dankzij onze innovatieve oplossingen. Kies voor vooruitgang, kies voor onze software die voortdurend evolueert en u de meest geavanceerde functionaliteiten biedt. 

Unieke verhuur websites op maat

Een op maat gemaakte website die volledig in lijn is met uw huisstijl en design, inclusief een vlekkeloze integratie van ons geavanceerde reserveringssysteem. Wij zijn gereed om deze intuïtieve website voor u te creëren, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten met volle toewijding.

Hulp bij verhuuraccommodatie

Wij ondersteunen bij uw website, het beheer van uw CMS en het creëren van een fris ontwerp. Met onze kennis en ervaring kunnen wij uw website vormgeven en tot leven brengen. Bovendien zorgen we ervoor dat uw online zichtbaarheid wordt vergroot, zodat u een breder publiek kunt bereiken en meer potentiële klanten kunt aantrekken.

Marketing en design

Wij zijn de creatieve kracht achter uw merk, met unieke logo's, verleidelijke posters, opvallende flyers en indrukwekkende reclameborden. Wij staan altijd voor u klaar om uw grafische uitingen tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Ontdek meer!
Over ons reserveringssysteem of website laten maken vul je email in en wij nemen spoedig contact op.
Contact

Journey Rental Support
Reserveringssysteem - verhuurwebsite.
Nederland
Van Gelderlaan 60
1231 SN Hilversum, Nederland

+31 6 21246941
info@journeyrentalsupport.nl

© 2024