Over Journey Rental Support & voorliefde voor Oostenrijk

Journey Rental Support, verhuur chalets in Oostenrijk
Journey Rental Support

Vanuit een diepgewortelde passie voor Oostenrijk en de overtuiging dat het verhuren van accommodaties goedkoper, beter en vooral eenvoudiger kan, verbindt Journey Rental Support verhuurders en huurders op een efficiënte manier met elkaar

Wij hebben een droom!
Mijn naam is Richard Dijs, getrouwd met Patricia en twee mooie dochters. Wonende (nog) in Nederland maar met een bevlogenheid voor Oostenrijk.

Ik heb inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring in de reclame-  en marketingsector, waarvan ruim 22 jaar  met veel plezier als zelfstandig ondernemer bij mijn eigen Reclamebureau Scriptus Design.

Door grote opdrachten van reisorganisaties heb ik veel ervaring opgedaan in de reissector. Zo ontwikkelde ik diverse websites en  marketingactiviteiten en boekingssites, voor onder andere The Travel Club, Your Travel en Cruise-specialisten etc. Hierdoor durf ik inmiddels te zeggen dat ik een ervaringsdeskundige geworden ben in de reisbranch.

Mijn voorliefde voor Oostenrijk begon al vroeg. Als kind deed ik al niets liever dan de bergen beklimmen en de heldere beekjes en meren bewonderen. Niks mooiers dan een besneeuwde bergtop. Elke keer weer is het een genot als ik de grens bij Oostenrijk passeer. Het voelt als ontspannen thuiskomen.

Al meer dan 7 jaar borrelde het idee in mijn hoofd. De overtuiging dat het verhuren van accommodaties beter en vooral eenvoudiger kan. Ik wilde iets creëren voor u als chalet- huiseigenaar. Speciale software dat vooral makkelijk moet zijn in gebruik. En bovendien betaalbaar, tijdbesparend en voor iedereen.

Ik ben toen mijn idee gaan uitwerken en in gesprek gegaan met chalet- huiseigenaren en gevraagd wat de behoeftes zijn en waar men tegen aan loopt met het verhuren van hun accomodaties.  

Naar aanleiding van dit onderzoek hebben we de grootste pijnpunten van verhuurders op een rijtje weten te zetten. 

 • Te hoge kosten, teveel commissie afdragen
 • Verlies van identiteit vanwege de monopoly van grote  boekingssites
 • Systemen vaak moeilijk in gebruik
 • Geen persoonlijke betrokkenheid
 • Grote boekingssite's bepalen de prijs
 • Veel tijd kwijt met het boeken van reserveringen
 • Problemen met verhuur of het aantrekken van toeristen met de huidige website
 • Voornamelijk de winter veel boekingen en in de zomer niet
 • Vaak moeilijk zonder kennis van een CMS of reserveersysteem
 • Minder tijd voor benadering gasten
 • Vast zitten in hun dagelijkse structuur omdat tijd ontbreekt en men niet toekomt aan marketing
 • Moeilijk los komen van de grote boekingssites
 • Geen eigen aanpassingen in het systeem kunnen maken

Ik geloof dat ik u als huiseigenaar/ondernemers kan helpen vanuit uw kracht te gaan werken. Daarmee bent u veel minder afhankelijk  van derden.

Ik geloof dat ik uw droom waar kan maken. Zodat u meer kunt genieten van uw vakantiehuis, chalet, gasten en vrije tijd. 

U kunt door gebruik te maken van een op maat gemaakt reserveringssysteem en website op eenvoudige wijze uw tijdsbesteding aan reserveringsactiviteiten drastisch reduceren.

Over ons Journey Rental Support, Richard en Patricia Dijs

Wij helpen u graag

Wij geloven dat wij u als huiseigenaar / ondernemer kunnen helpen om te werken vanuit de eigen kracht en dat van uw bedrijf. En samen steeds minder afhankelijk te worden van de grote boekingswebsites.

Omdat te realiseren zeggen wij neem de controle weer over uw eigen website, reserveringen, marketing en dat zal u tijd en geld gaan besparen. Zodat u meer kunt genieten van uw vakantiehuis, chalet, gasten en vrije tijd.

Hoe wij dat zien, is geheel afhankelijk van uw accomodatie en persoonlijke wensen, daarom leggen wij u graag uit hoe wij dit aanpakken in een persoonlijk gesprek of via de telefoon.

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak. 

Met vriendelijke groet,
Richard & Patricia Dijs
Journey Rental Support - verhuursoftware voor uw accommodatie(s)

Ik wil graag meer info en persoonlijk contact voor meer toelichting!
Contact

Journey Travel Support
Regenboog 23
1231 TE Loosdrecht, Nederland

+31 621246941
info@journeyrentalsupport.nl

Journey RESERVERINGSSYSTEEM - makkelijk in gebruik - tijdbesparend - Controle over uw EIGEN boekingen en 100% commissievrij